2016. január 31., vasárnap

II.évad 19.rész - Egy jobb élet

Hey Peoples! 
Sikerült végre meghoznom a 19.részt is. 
Rövid, eseménytelen kis rész.:) Viszont a kövi rész már teljesen már lesz ;) Hiszen az amúgy is évadzáró. 
Sok Pussz 

A rész zenéje: 
Becky G - You Love It

NiSzi xx



- Vigyázz magadra kicsim! - ölel magához apu. - Ha tudtuk gyertek el. Szeretném tudni, hogy biztosan terhes vagy-e - mosolyog rám, amit viszonzok.
- Majd hívlak - ölelem át még egyszer majd a kocsiba szállva elindulok Londonba. Zaynt egy órája engedték ki a kórházból így mire haza érek már ő is ott lesz.
Tegnap hamar elmentünk Mike-éktól, miután szóba jött a talán terhességem. Boldog voltam, hogy talán így van, de megijedtem. Persze, hogy megijedtem ez érthető. Viszont még semmi sem biztos, így nem ringatom magam talán hamis álmokba. Most mindent jól akarok csinálni. Vigyázok magamra, hogy ne történjen semmi baj. Zayn is mellettem lesz, összeköltözünk, ő megkéri a kezem, én igent mondok és minden olyan lesz, mint egy normális élet. Egyedül azt sajnálom, hogy az esküvőn nem lehet majd ott anyu. Nem láthatja majd az újabb unokáját. Aput visszakaptam, míg anyut elvesztettem.
Mikor megérkeztem a közös házba Niall menekült el sikítva. Azt hiszem, nem akarom tudni, hogy mi elől.
- Niall, ez csak egy kutya - tárja szét karjait értetlenül Mesi.
- Ne várd, hogy kedvelje a kutyákat - intek neki. Mosolyogva rázza a fejét, lemondóan. - Mellesleg honnan a kutya?
- Louis vette a bandának. De Zayn még jobb. Ő egy kiscicát vett Sorának.  Egy kutya és egy macska közös házban, eddig nem volt probléma.
- Majd lesz - Mesi egyetértően bólint, míg én bemegyek a nappaliba. Ahova éppen Sora szalad be egy kiscicával a kezében. Ahogy elnéztem a macskának nem tetszett, hogy Sora szaladgálni kezdett vele.
- Szia, anyuci! - kiált Sora és már a nyakamba is veti magát, a macskával együtt.
- Honnan a macska, Picur? - kérdem, mikor elenged, de a cica a nyakamba kapaszkodva maradt rajtam.
- Apucitól - mondja büszkén Sora. Egyszer csak eltűnik a hátamról a macska, amit a mögöttem álló személynek köszönhetek.
- Szerintem anyu nem díjazza annyira, ha Lony a nyakába mászik - hallom meg kellemesen rekedtes hangját, amitől elmosolyodok. Sora mosolyogva fogja kezébe a cicát és szalad Liamet keresve. Mosolyogva állok fel és nézek barna szemeibe.
- Hello Baby - húz magához derekamnál fogva.
- Nyugi Zaynie - suttogom nevetve, mikor nyakamhoz tér át.
- Már vártalak - fogja két keze közé arcom, és ad egy puszit az orromra.
- Sejtettem - kuncogok halkan. - El kell mondanom valamit - nézek rá komolyan, mire ő is elkomorul és bólint. Felmegyünk a szobába, ott pedig az ágyra ülünk.
- Azt hiszem, terhes vagyok - mondom ki gyorsan, mielőtt meggondolnám magam. Ledöbbenve néz rám.
- De hát mikor... Ó, a kórházban - nevet kínosan, mikor eszébe jut. Ajkamba harapva bólintok és várom reagálását. - Ez biztos? - kérdi mosolyogva.
- Azt hiszem - bólintok talánra. - Most akartam elmondani mielőtt az lenne, ami eddig történt, még ha nem is biztos. Holnap elmegyek egy orvoshoz, hogy minél hamarabb megtudjam igaz e. De... - magyaráztam gesztikulálva, egészen addig amíg Zayn belém nem fojtotta a szót egy hosszú csókkal.
- El sem tudod képzelni mennyire, örülök - suttogja, mikor elválunk egymástól. - Nekem is lenne egy meglepetésem, illetve kettő, de a másik majd később - mondja miközben fel áll. Az íróasztalhoz megy és felvesz onnan valamit, majd visszasétál elém.
- Mit szólnál egy kis kikapcsolódáshoz Palermoba? - nyújtja felém a repülő jegyeket, amik valóban Szicíliába, Palermoba szólnak.
- Zayn - nézek fel döbbenten Zaynre.
- Holnap délutánra szólnak a jegyek - mondja bátortalanul, mire én csak mosolyogva bólintok és magamhoz ölelem.
- Hihetetlen vagy - nevetek mikor felkap az ölébe. A földszintre visz le azon belül a konyhába ott pedig a pultra ültet.
- És milyen volt apádnál? - kérdi, miközben kávét kezd el készíteni. Elmeséltem neki mindent, amibe Jake is beletartozik. Feszülten állt előttem, elnézve másfelé. Egy percig se gondoltam, hogy rám haragszik.
- Tudta, hogy együtt vagyunk mégis megcsókolt? - néz, rám idegesen én pedig csak bólintok. Fejét rázva sóhajt, majd hozzám hajolva homlokon puszil. Ezt ennyivel le is zártuk, hiszen tudta, hogy visszautasítottam és ez többször nem fog megtörténni, sőt Jaket még csak nem is fogom többet látni szerintem.
Másnap Zayn elkísért az orvoshoz. A váróteremben idegesen ült mellettem, végig a kezemet szorongatta.
- Zayn - szóltam rá mosolyogva - Ne izgulj már ennyire - kuncogok.
- Te ebbe jártas vagy már, én viszont még nem - néz, rám egy pillanatra majd újra maga elé mered.
- Lehet, de attól még ne az én kezemet törd el - rázom fejemet sóhajtva. Szorítása enged és egy puszit nyom kézfejemre.
- Ne haragudj - kezeinket visszahelyezi ölébe. Mosolyogva nézek rá majd puszit nyomok arcára, amikor kiszól az asszisztens, hogy bemehetünk. Az orvosnak mindent elmondtam és, hogy nekem az a gyanúm, hogy terhes vagyok, de tesztet nem csináltam, helyette ide jöttem. És persze ilyenkor jött a megszokott ultrahang, ahol kiderült, hogy igazam van. Két hét múlva kell visszamennünk így nyugodtan maradhatunk jó ideig Szicíliában.

***

- Mit szólna a két gyönyörű hölgy, ha elmennénk egyet fagyizni? - kérdi Zayn mosolyogva puszit nyomva először Sora majd az én fejemre is. Sora visongva pattant fel mellőlünk és rohant, hogy máris mehetünk, míg én mosolyogva néztem Zaynre. Nem szólva semmit húztam magamhoz egy hosszú csókra. Már több, mint egy hete Palermoban vagyunk, egyszerűen csodálatos az egész. Körbe néztünk a városban is, Sora végig mosolyogva élvezte a nézelődést. Egyik este egy szórakozóhelyre is benéztünk Zaynnel, Sorára addig egy bébiszitter vigyázott, de se Zayn és én sem bírtuk sokáig, túlságosan aggódtunk Soráért így hamar hazamentünk. Egy egyszerű, de nagyon szép hotelban szálltunk meg. A közelben van egy cukrászda, oda járunk egy ideje, Sora egyszerűen imádja.


Már a hatodik hónapban vagyok. A pocakom nagy és kimondottan jól tűröm a terhességet. Jobban, mint Soránál. Zayn mindegy egyes mozdulatomat leste, még ha néha úgy is tett, hogy nem. Akármit akartam teljesítette, adta. Persze ezen inkább csak jót mosolyogtam. Hiába, nem érti, hogy nem vagyok az, aki ezt kihasználja. Előző terhességeim ellentétére most kívánós kismama vagyok, ami még új nekem. A többiek már nem is csodálkoznak, amikor fagyit eszek uborkával.
Zayn Szicíliában egy vacsora közben megkérte a kezem. Az egész romantikus volt, nagyon aranyos volt. Sora akkor már aludt, míg Zayn elkészítette ezt az egészet. Amikor pedig gömbölyödni kezdett a pocakom azóta minden este beszél a kicsinek. Nagyon pörög erre a dologra, alig várja, hogy megszülessen a pici. Tudván, hogy Sora a vér szerinti lánya még többet vannak együtt, és már apa-lánya napokat is beszerveztek. Zayn már azt is kitalálta, hogy a fiával milyen dolgokat fog csinálni. Szerinte fiú lesz, szerintem lány. Még nem tudjuk, mivel úgy akartuk, hogy a hatodik hónapban tudjuk meg. Így amikor következőleg megyünk, az orvoshoz akkor fogjuk megtudni.
- Anyuci, mikor fog megszületni az öcsi? - néz rám Sora nagy barna szemeivel, míg macijának fülét piszkálja. Már az ágyban fekszik, épp elaltatom. Kérdésére elmosolyodom, úgy néz ki nem csak Zayn szerint lesz fiú.
- Nem sokára Picur - mosolygok rá, míg Sora az oldalára fordul.
- Már várom - motyogja álmosan, lehunyt szemekkel. Halkan megyek ki a szobából és megyek át a mi szobánkba. Lefürdök, majd miután felöltöztem megállok az egész alakos tükör előtt. Újra hatalmas pocak, újra gömbölyödök mindenhol és újra barnább a hajam egy kicsit, mint minden terhességemnél. Nem tudom miért és hogyan, de sötétebb lesz a hajam ilyenkor. Nem sokkal később Zayn alakját fedezem fel mögülem, miközben ő hátulról ölel. Elmosolyodom, ahogyan hasamra simítja, kezeit én pedig azokra teszem az enyéim.
- Szerintem akkor is kislány lesz - mondom halkan, mire elneveti magát. Vállamra nyom egy puszit, majd állát ugyanott támasztja meg.
- Gondolj csak bele, egy aranyos kisfiú milyen aranyos lenne. A te kék szemeiddel és az én sötét hajammal.
- Nekem is barna hajam van - kuncogok, mire szemeit forgatja.
- De az én hajam sötétebb.
- Kivéve, amikor befested szőkére - kuncogok egyik kezemmel hajába túrva. Mostanában rászokott arra, hogy szőkére festesse, ami nagyon jól áll neki, de a sötét haját jobban szeretem.
- Az más - kuncog halkan. - Örökölné a te göndör hajadat, a kék szemedet - suttogja fülembe mosolyogva.
- Jól sejtem, hogy alig várod, hogy leteljen ez a maradék három hónap? - nevetek fel. Magával szembe fordít és hosszasan megcsókol.
Másnap a doktorhoz indulva mentünk, hogy megtudjuk milyen nemű lesz a kisbabánk. A szokásos vizsgálat megvolt, majd megkérdezte, mint mindig, hogy szeretnénk e tudni. Végre igennel feleltünk. Az orvos szerint kisfiú lesz. Zayn ezután rögtön egy boltba ment, hogy álmát teljesítve a gyerekének vegyen ruhát. Mindenféle babaruhát néztünk, és sokat meg is vettünk, persze, volt amelyikre inkább azt mondtam neki, hogy ne.
- Ez milyen aranyos már - mutat fel egy kék babaruhát, amitől elmosolyodom. Én ezt Davinál és Soránál már megjártam. Érdekes, hogy most fiú ruhákat nézek, amikor eddig csak lányok jöhettek szóba.
- Ezt nem fordítva kéne Zaynie? - kérdem nőies pörgésére és ájuldozására gondolva.
- Lesz egy fiam. Szerinted mennyire vagyok most boldog, hogy foglalkozzak azzal is, hogy mások esetleg nem néznek hülyének? - néz rám mosolyogva, felvont szemöldökkel.
- Csak nyugodtan, én nem szólok közbe - tartom fel kezeim védekezően. Mosolyogva nézem, amint Zayn aranyosabbnál, aranyosabb ruhákat mutat, miközben az ő arcán is kisfiús öröm látszik. Később Zayn családjához mentünk ebédre, akik végül Londonba költöztek az én volt házamba. Amolyan ajándékként adtam nekik, hiába is tiltakoztak, hogy ne fizessék ki. Egy jó ideje nem voltunk már nálunk így a nagy hasam nekik még új lesz, amire a reakciókat már előre sejtem. Persze Zayn hiába mondta, hogy nem így lesz, nekem lett igazam. Doniya sikítva ugrott a nyakamba, mikor meglátott, Waliyha óvatosabban, mint Niya, de ő is a nyakamba ugrott, Safaa pedig csak lesokkolódva állt. Aztán persze ő is nagy mosollyal arcán köszönt. Trisha mosolyogva húzott magához szorosan csakúgy, mint Yaser.
Észrevettem, hogy sokan úgy kezelik a terhességem, mintha az egész dolog rossz lenne. De nekem sosem volt az, és most sem érzem annak. Ilyenkor csak még jobban érzem magam. Valóban vannak néha hisztizéseim, de azoktól eltekintve tökéletesen vagyok.
- Hiába, hozzá kell szoknom a gondolathoz, hogy a bátyám mellett maradsz és nem csak egy hosszabban tartó kapcsolat ez - mondja mosolyogva Safaa, miközben mellém ül a kanapéra. Csak ketten vagyunk most itt, gondolom ezért is hozta fel a témát. Hiszen ő az, aki sosem fogadott el teljesen.
- Hidd el, hogy hat éve még én sem egészen így terveztem - mosolygok rá, mikor eszembe jut az emlék.


Zayn Malik

~5 évvel ezelőtt~


- Merre van Paul? - kérdi Harry. Senki sem tudta, végül az egyik itt dolgozó mondta el. Sisi King öltözőjében találjuk meg elméletileg. Nem nagyon mertünk bemenni az öltözőbe, a lányról nem éppen jó, kedves dolgok terjengnek. Végül Louis minden kopogás nélkül benyitott, amit Harry szóvá tett. 
- Lou, édes nem tudsz kopogni? - szól rá Harry. Mind bemegyünk a nagy helységbe, a többiek egymással vannak elfoglalva, míg én a híres lányt tudom csak nézni. Kezei maszkja egyik szélén van, nyilván levenni készült éppen. 
- Srácok, nem a partin kellett volna várnotok? - néz végig rajtunk idegesen Paul. 
- Unatkoztunk - vonom vállat, kezeimet zsebembe süllyesztem. Most először nézek Paulra, de vissza is nézek rögtön a maszkos lányra. 
- Kopoghattatok volna - fújja ki idegesen a levőt Sisi, miközben kezeit leereszti. Mérges volt, de végül nem mutatott ki semmilyen érzelmet, rendezte arcvonásait. 
- Rosszkor jöttünk? - kérdi Louis. 
- Igen, rosszkor - bólogat idegesen Paul. 
- Édeseim, elhiszem, hogy szeretnétek megismerni mihamarabb Sisit, hiszen érdekes egy személyiség, de neki is kell a megfelelő idő mennyiség a szépségre. - szólal meg Lou, mire mind Sisire nézünk, aki csípőjére teszi egyik kezét és elmosolyodik. Nem igazi mosoly, ez tisztán látható. 
- Akkor mi megvárjuk - felelem, majd kényelmesen leülök a fotelba. Látom a lány arcán a dühöt, de nem mutatja ki, hogy mennyire is zavarjuk. 
- Rendben - feleli. Arrébb sétálnak Louval és míg Lou újra sminkeli, valamit beszélgetnek, amit mi nem hallunk. Lou a lány kezébe nyom egy ruhát, ami tetszik neki ez látható rajta. Hátrébb sétál, ahol nem láthatjuk, míg átöltözik. 
- Tökéletes - méri végig elégedetten Lou. 
- Tudom - feleli önelégülten a lány majd az ajtó felé indul. - Induljunk. 
- Édesem, ne igyál sokat! - szól rá Lou majd felénk fordul. - Ti se srácok! 
- Nem ígérhetem - szólalok meg egyszerre Sisivel. Összenézünk és rámosolygok, ő viszont elkapja tekintetét. 
A parti felettébb unalmas, ha nem iszol. Louis viszont nem fogta vissza magát és rendesen ivott, csakúgy, mint Niall és Harry. Bár Hazz lényegesen kevesebbet, ami csak annak tudható be, hogy nagyon kíváncsi Sisire és őt figyelte. Ugyanígy voltam ezzel én is. Mikor láttam, hogy elment tőle az az ember, akivel akkor beszélt oda mentem hozzá. 
- Milyen az italod? - nem a legjobb kezdés beszélgetni, de flörtölni még sem kezdhetek, hiszen Perrievel vagyok együtt. 
- Nedves - feleli felém sem nézve. 
- Értem - motyogom. - Nincs kedved - kezdem, de félbe szakít. 
- Nincs - feleli, mire én csak egy grimasszal válaszolok. 
- Elég gorombaság így közbe szólni, ha beszélek - motyogom idegesen. Sose szerettem, ha közbe szólnak, mikor beszélek. 
- Nem a kedvességemről vagyok híres. - mondja, majd beleiszik koktéljába. 
- Hát persze - mondom elnézve róla, ő pedig sóhajt. Visszanézek rá, nem úgy néz ki, akinek tetszene ez a parti. 
- Nina! Hát eljöttél - siet a lány felé Eleanor. El már rég óta együtt van Louissal, majdnem öt éve. 
- Nina? - kérdezek vissza, kérdőn nézve a lányra. 
- Csak becenév. Amit csak is ő használ - néz elsőnek rám, majd mérgesen Elre. 
- Ti barátnők vagytok? - mutatok felváltva a két lányra. El nem mesélt még róla, vagyis csak annyit, hogy van egy nagyon jó barátnője, de sosem említette név szerint még Louisnak sem. 
- Igen. - válaszolják egyszerre. 
- Az egyetlen és legjobb - karol bele Eleanorba a maszkos lány, míg cinkosan összenéznek. 
- És az én csajom - öleli át hátulról Elt, a már kissé ittas Louis. 
- Nem is meséltél nekem - néz Elre csípőre tett kezekkel Sisi. Már jó pár éve együtt vannak Elék és még nem mesélt a barátnőjének, hogy valakivel együtt vannak? 
- Őőő, upsz? - mosolyog kínosan El. 
- Ezért még kapsz - forgatja szemeit mosolyogva. Ez a mosolya már sokkal másabb, mint amit az öltözőben láttam. Őszintébb. 
- Nocsak, Sisi mosolyog. Mennyi piát adtatok neki? - sétál hozzánk Paul. 
- El kell, hogy szomorítsalak, még alig ittam - emeli fel poharát. 
- Ne is vidd túlzásba. Holnap utazunk Californiába, koncertezni. - mondja neki Paul, amit velünk már közölt, hiszen mi is megyünk vele. 
- Szívem, lelkem esedezik vissza Californiába - mondja unottan Sisi, majd megfordul és elmegy. Később még látom, amint Eleanorral beszélget, majd azt is, hogy ő menni akar, El viszont marasztalja. Persze nem sikerül neki így ő elmegy. Nem túl feltűnően, de követni kezdem csakúgy, mint Harry viszont egy idő után szem elől tévesszük. Én a környéken nézek körül és látom Harryt is viszont ő egy barna hajú lánnyal beszélget. Nem zavarom őket, inkább tovább megyek. Később persze bevallom, hogy ez már veszett dolog, úgysem találom meg így vissza megyek a partira és társulok Louishoz egy kis ivásban. 

A jelenbe

Hihetetlen, de mind ez már hat éve volt. Az első találkozásom azzal a lánnyal, akitől most van egy lányom és egy fiam is lesz. Mindezt akkor még el sem képzeltem.

2016. január 17., vasárnap

II.évad 18.rész - Megérkezett Csoda

Hey Peoples!
Meghoztam a 18.részt, kis késéssel. Remélem mindenkinek tetszeni fog!
Komikat elfogadok ;)
Pussz

A rész zenéje: 
Beth Cwowley - Warrior


NiSzi xx


- Végre - forgatja szemeit Eleanor, mikor megérkezem a kórházba Zaynhez. Kérdőn, mosolyogva nézek rá. - Zayn elviselhetetlen, ha nem vagy itt - mondja. Mosolyogva megyek az ágyban ülő Zaynhez és adok szájára egy hosszú puszit.
- Mi mentünk is - szólal meg Louis.
- Majd megyek én is, este - intek nekik, majd elmennek. Újra Zaynhez hajolok, ő pedig már kap is ajkaim után. Megcsókol, majd maga mellé ránt le az ágyra. Vadul csókol, combomat fogja a szoknya alatt.
- Zaynie, bejöhet valaki - kuncogva nézek szemeibe.
- Egy hete ez kevésbé zavart - harap alsó ajkamba.
- Az más helyzet volt - mosolygok, majd elhúzódom tőle. Meggyötörten néz rám, mire én csak gonoszan mosolygok. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire is kínzom. Táskámból kipakolom a sütit, amit Sorával készítettünk. Sora akart csinálni az apjának valamit, amit szeret, de mivel egyedül nem csinálhatta így nem csak én segítettem hanem Eleanort is belevontuk.
- Sora díszítette, egy kis segítséggel - fordulok felé, megmutatva a sütemény szeletet, aminek díszítése az "apuci" szó. Zayn mosolyogva nézte a sütit, majd engem. - Mi az? - vonom fel a szemöldököm mikor már egy ideje csak nézett.
- Semmi - rázta meg a fejét. Visszafordultam táskám felé és kivettem belőle a telefonom. - Jó, hogy végül igazam lett - szólal meg, mire én felé kapom a fejemet.
- Ezt, hogy érted? - feláll majd előttem áll meg.
- Tudod, hogy értem - ad puszit a számra, és derekamnál fogva karol át. Pedig tényleg nem tudom.
- Zayn. Nem vagyok gondolatolvasó - rázom a fejemet. Elmosolyodik, majd kicsit felemelve megy az ágyig és ültet az ölébe.
- Te idióta. Ne emelgess, nem tudni, hogy biztosan nincs semmi bajod - szólok rá elsőnek idegesen, majd aggodalmasan.
- Édes vagy, hogy aggódsz - ad számra még egy puszit, mosolyogva.
- Ne vicceld el - rázom a fejemet. - Féltelek, te barom - fújom ki idegesen a levegőt.
- Jól vagyok, ne aggódj - simítja meg az arcom. Még, hogy ne aggódjak.
- Szóval, mire értetted, hogy jó, hogy végül igazad lett? - mosolyogva karolom át nyakát.
- Rád - mondja, mire összeráncolt szemöldökkel nézek rá. Nem segített ki nagyon ezzel a válasszal.
- Zayn ettől a választól nem tudtam meg többet - forgatom szemeimet.
- De igen. Csak gondolkozz Baby - suttogja fülembe és megpuszilja nyakamat. Szemeimet forgatva szállok ki az ölébe. Kissé megszédülök, de igyekszem nem törődni vele.
- Nem meséltetek valami sokat, hogy miről maradtam le egy év alatt - juttatja eszembe, amit már megígértem neki.
- Oké - suttogom, majd felülök az ágyra mellé. - Szóval, addig tudod, hogy anyu meghalt - mondatom végén lehajtom fejemet, Zayn pedig egyik kezével biztatóan szorítja meg az enyémet. - Utána Chrissel volt az a valami. Nem mondtad volna kapcsolatnak, mert nem szerettem, ezt ő is tudta. Az elején tisztáztuk, hogy ahogyan felkelsz, eltűnik az életünkből. Ami a végén már neki is jól jött, mivel Olaszországban kapott egy állásajánlatot. Szóval vele olyan több, mint barátság, de kevesebb, mint kapcsolat dolog volt. Sorával jól el voltak, de Sora mindig úgy gondolta, hogy nincs közöttünk semmi - végig a szemeibe nézek. - Aztán Harry összejött Reaval, akármennyire is elleneztem.
- Mondtam, hogy hagyd őket.
- Mondtam, hogy más voltam, míg kómába voltál - nézek rá felvont szemöldökkel, mire ő csak bólint. - Tehát összejöttek, mostanra meg Harry már el is jegyezte Reát.
- Harry? Az a Harry, aki mindig annyit csajozott? - csodálkozott el, mire én mosolyogva bólintok.
- Eleanor és Lou is összeházasodtak. Fél évet még vártak, hátha addig felébredsz, de aztán már nem tudtak tovább várni - mondom halkan, szemeibe nézve. Szomorúan mosolyogva, megértően bólint. - Niall pedig eljegyezte Mesit - itt be is fejeztem a kapcsolatokkal kapcsolatos számára újdonságokat.
- Te azért még énekelsz? - simít végig arcomon.
- Persze - bólintok. - Most is egy új dalon dolgozunk Lydiával.
- Lydia?
- Az új menedzserem. Paullal megbeszéltük, hogy jobb, ha külön utakon folytatjuk. Lydia pedig már régebben tett nekem ajánlatot, amit el is fogadtam. Jobban csak feléneklem a dalokat, koncerteket nem igazán engedek meg magamnak. Sorával kell lennem.
- A többiek biztosan vigyáznának rá. Imádják Picurt. Rájuk bízhattad volna, nyugodtan.
- Naponta aggódtam érted, hogy lesz e valami. Képtelen voltam koncertre menni és játszani, hogy minden oké - rázom a fejemet keserűen mosolyogva.
- A karriered is fontos.
- De nem fontosabb nálad - nézek mélyen szemeibe, mire ő magához von egy csókra. - Alig várom, hogy haza gyere - suttogom ajkaira, halványan mosolyogva.
- Haza, mint hozzád, vagy visszaköltöztök hozzám? - kérdi halvány mosollyal ajkain. Tudja, hogy milyen választ fogok adni.
- Vissza költözünk hozzád - forgatom szemeim mosolyogva. - Mintha ezt nem tudtad volna.
- De ha te mondod ki, sokkal jobb - mosolyog pimaszul.
- Zaynie. Hat óra lesz. Mennem kell, Reáéknak megígértem, hogy megyek Soráért - mondom, mikor rájövök, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.
- Ne menj még - húz magához szorosan karomnál fogva.
- Kettesben akarnak lenni, nem ronthatom el - rázom a fejem.
- Holnap mikor jössz?
- Önző vagy - nevetek halkan.
- Még szép - mosolyog elégedetten.
- Lesz egy interjúm, elhozom, Sorát az oviból onnan pedig jövünk hozzád.
- Egy hét és már veletek lehetek rendesen - suttogja ajkaimra.
- Egy éven át szenvedtem. Ez az egy hét már semmi lesz - mosolygok. Zayn magához húz egy hosszú csókra, kezeit combomra vezeti és belemarkol kissé. - Zayn. Ne szórakozz, mennem kell - suttogtam, kuncogva. Zayn mosolyogva engedett el, én pedig siettem haza Sorához. Örülök, hogy holnap Sora is jön velem Zaynhez, mostanában keveset vagyok a lányommal.
- Zayn jól van? - kérdi Rea, mikor megérkezem.
- Határozottan igen - mosolygok, mire ő bólint.
- Egy perc és jövök, felmegyek a táskámért - néz Harryre és már siet is fel a lépcsőn. Harryvel lent maradtunk a fiúk közös lakásának nappalijában.
- Tudod, már egy hete azon gondolkozom, miért mondtad el Zaynnek Christ - mondom halkan. Elfordítja fejét, nem néz szemeimbe.
- Tudnia kellett - szólal meg végül.
- Elmondtam volna neki. De nem a legelején - rázom a fejem.
- Tisztáztátok a dolgot, nem? Ez a fő - néz végre szemeimbe.
- Tisztáztuk, ennek ellenére is érzem, hogy Zayn ezért is haragszik rám. Szeret ezért megbocsájtott. De attól még haragszik - Harry megint elkapja fejét, nem tartva velem a szemkontaktust.
- Sajnálom - szól halkan.
- Nem haragszom - bólintok mosolyogva nézve rá. Valóban nem haragszom rá. Hiszen jobb, hogy ezt még az elején megbeszéltük Zaynnel. Már ha azt, amit csináltunk lehet megbeszélésnek hívni.
- Itt is vagyok - ugrik le az utolsó lépcsőfokról Rea.
- Érezzétek jól magatokat - adok puszit unokatestvérem arcára, majd elengedem őket.
Rea tizenöt éves és már elvan jegyezve a huszonöt éves Haryvel. Komolyan gondolnak a kettőjük jövőjére, és remélem ez továbbra is így marad. Rea nagyon felnőttes fiatalsága ellenére. A család persze nem nézte jó szemmel, hogy Harry ilyen idős, részben engem hibáztattak emiatt, hiszen ha én nem vagyok, akkor Rea nem ismeri meg Harryt. A Vega szülők aránylag jól kezelték a helyzetet viszont a család többi tagja elég rendesen kiakadt. Mintha érdekelne. "Ha Nina nem jött volna össze azzal a Zayn fiúval, akkor Nerea sem szűrte volna össze a levet egy tíz évvel, idősebb fiúval, hiszen egy bandában van az a két átok fajzat." Persze, a család ugyanúgy rajong Zaynért, csak Harryt és jelen pillanatban engem utálnak. Nem rég apám szülei voltak meglátogatni Zayn, bár ez nem meglepő, velük tartottam a kapcsolatot. Az viszont sokkal inkább meglepő volt, amikor nagyi, anyu anyja jött el Spanyolországból, akinél laktam jó ideig, hogy meglátogassa Zaynt. A nagyi amolyan főnök egy jó nagy körben, a családban. Előtte kell adni mindig a minta embert, éppen ezért lepődött meg mindenki, amikor öt éve hozzá fordultam segítségért. Tudtam, hogy hozzá mehetek, mert főnökőssége és szigorúsága ellenére is vad természetű volt, mint én. A nagyi csak pár napot maradt Londonban, de teljesen kikészített mindenkit, Zaynek persze virult a feje, mivel nagyon jól kijött a nagyival.
- Anyuci, apu mikor jön haza? - kérdi Sora elfeküdve az ágyon.
- Már csak pár nap Picur - mosolygok rá. Sora fáradtan, de mosolyogva néz rám.
- Már várom - suttogja, majd nagyot ásít és el is alszik. Kikászálódok mellőle és Eleanorék szobájába kopogok.
- Gyere - szól halkan Louis. Benyitok majd zavartan mosolyogva nézek a szőnyegen elterülő két őrültre.
- Akarom tudni mit csináltatok mielőtt bejöttem? - vonom fel szemöldököm.
- Elvette a telefonom - mutat Lou Elre, mire a lány kiölti rá nyelvét. Így összeházasodva, közel a harminchoz is olyanok, mint két tini.
- Tehát, nem akarom tudni - forgatom szemeimet.
- Gyere be amúgy - ül fel az ágyra El. Becsukom magam után az ajtót és leülök elé. Ajkamat rágva nézek karkötőmet. - Baj van?
- Nincs csak... - sóhajtok, hiszen én sem, tudom, pontosan mit akarok mondani. - Olyan mintha hiányozna valami. Azt sem tudom, hogy személy vagy tárgy, de hiányzik.
- Zayn? - kérdi Lou miközben törökülésbe helyezkedik el.
- Nem hiszem, egész délután vele voltam. - rázom a fejem.
- Rég beszéltetek Peterrel is. - ráncolja homlokát El.
- Tegnap találkoztunk. - rázom a fejem.
- Nem lehet, hogy - Louis vesz, egy mély levegőt majd folytatja. - Christopher? Sokat voltatok együtt, most meg már nem.
- Nem, biztosan nem - nevetek fel. - Sőt, amióta elment úgy érzem, mintha egy teherrel kevesebb lenne.
- Tényleg? Azt hittem jól elvagytok.
- Igen, ez igaz, de akkor sem volt tökéletes még a barátságunk sem- rázom a fejem. - Azért köszönöm skacok - mosolygok rájuk lemondóan, majd mindkettejüknek puszit adok, és a konyhába megyek. Persze ott Szöszi barátomat találtam.
- Éjszakai nasi? - szólalok meg halkan, mire ő megugrik ijedtében. Elmosolyodik, majd bólint.
- Nem bírsz aludni?
- Valamiért hiányérzetem van, csak nem tudom miért - vonok vállat és felülök mellé a pultra. Egy csokit tart felém, amit megköszönve fogadok el.
- Nekem akkor szokott így lenni, mikor már nagyon hiányzik a családom. - szólal meg kis idő múlva, halkan. - George rég ment el, előtte sok időt töltöttél vele. Én a helyedbe elmennék hozzá. Itt most úgy sem tudsz többet segíteni, Zayn pedig nem sokára kiengedik. Sorát ránk bízhatok teljes nyugalomba. Nektek is kell pár apa-lánya nap - feláll majd puszit adva homlokomra és rám szólva, hogy gondoljam át, felmegy az emeletre. Igaza van. Holnap elmegyek apuhoz, és legalább három napot ott leszek.

***

- Jól vagy kicsim? - kopog az ajtón apu. Erőt véve magamon állok fel és sétálok oda és nyitom ki neki.
- Persze, csak valamiért mostanában rosszul vagyok, de majd rendben leszek - mosolygok.
- Remélem - sóhajt, majd puszit adva fejemre, indul le a lépcsőn. - Gyere, kész a reggeli - szól még válla fölött visszapillantva rám.
- Egy perc - mondom mikor hallom telefonom csörgését. - Zaynie - köszönök bele mosolyogva, mikor felveszem.
- Hogy vagy Baby?
- Tökéletesen jól - nem szólok neki a reggeli rosszul létekről, nem kell, hogy aggódjon. - Megtudtad már, hogy mikor engednek ki egészen pontosan? - már négy napja itt vagyok, elméletileg három nap múlva engedik ki, de az orvosa még nem mondott pontos napot.
- Holnap délután. Ma még csinálnak, vizsgálatokat utána mondják meg biztosra.
- Akkor holnap reggel indulok én is. Ma még van egy kis programunk - mondom mosolyogva, miközben lemegyek a konyhába. Apu mellé sétálok és felülök a pultra. Nem szereti, ha felülök, de sosem szól érte.
- Üdvözlöm George-t - szól Zayn és hallom hangján, hogy mosolyog.
- Én is őt - legyint apu, aki mellettem volt így hallotta. - És jó lenne, ha már kijönne a kórházból. Így nehéz leellenőrizni, hogy milyen - rázza a fejét elégedetlenül. Zayn a vonal másik végén nevet, hiszen hallotta.
- Zaynnel a kóma előtt is együtt voltunk, kétlem, hogy le kéne ellenőrizned, hiszen előtte is ismertétek egymást - nézek apura fejemet rázva.
- Na, igen a kóma előtt is - motyogja elégedetlenül. - Szét választhatatlanok vagytok, kár reménykednem, hogy a lányom még maradhat az én hercegnőm, és nem pedig feleség - rázza a fejét.
- Nem kérte meg a kezem - szólok apura kicsit zavartan.
- Dehogynem - nevet fel. - Számtalanszor megkérte már, de ti mindig veszekedtetek. Ha egy férfi egyszer megkéri egy nő kezét, azt már sosem lehet visszavonni teljesen - néz rám mosolyogva. Zavartan mosolyogva hajtom le a fejem.
- Elrontotta a meglepetésem George - sóhajt a telefonba Zayn, de hangján hallatszik a mosolygás.
- Remélem nem telefonon keresztül tervezted - horkan fel apu.
- Természetesen nem. Holnapra, de így már túl kiszámítható lesz - sóhajt fel.
- Kezdem feleslegesnek érezni magam. Kéred esetleg a telefont apu, és akkor nyugodtan beszélgethettek - forgatom szemeimet.
- Na, jó, megyek. De siess, tudod, hogy aztán megyünk - bólintok, apunak ő pedig kimegy.
- Szóval mit is terveztél te holnapra? - szólok a telefonba mosolyogva.
- A többi legyen meglepetés, ha már apád lelőtte a legfőbb dolgot - mondja ő is mosolygós hangon. Zaynnel fél órán keresztül beszéltünk, aztán letettük. Ő vizsgálatra ment, én pedig apuval egy jó barátjához.
- Akkor most minden rendben köztetek? - kérdi, miközben bekapcsolja az övét és elindulunk.
- Teljesen - felelek mosolyogva. - Új dolog lesz, de mintha minden normális lett volna ebbe a pár évbe. Tudja, ki vagyok, Sorát, és hogy régen volt Harryvel is valami. Tehát lényegében, minden rendben - mikor befejezem, kifelé kezdem nézni a házakat. Itt éltem évekig, jó újra itthon lenni, de anyu nélkül már nem érzem annyira otthonomnak.
- Örülök nektek! - mondja halkan apu, amin csak mosolygok. Érdekes módon ismerkedtünk meg Zaynnel, mi tagadás. De nem bántam meg semmit, ami régen volt. Azt hiszem, talán, mindent ugyan úgy csinálnék. Talán.
- Szóval kik is ezek? - ki szállok az autóból, hiszen megérkeztünk. Őszintén nincs sok kedvem ehhez.
- Egy régi barátom. Két gyereke van, egy fiú és egy lány. A fiú veled egy idős, a lány pedig öt évvel idősebb, van egy kisfia. A két fiú itthon van, Mike-al - mondja, miközben bezárja a kocsit.
- Értem - bólintok. Hát nem sok infó, de nagyjából elegendő. Apu kopog az ajtó, mire az kinyílik és egy apu korához hasonló, barna hajú férfi nyit ajtót.
- Helo George - fognak kezet. - és látom elhoztad a lányod. - néz rám mosolyogva, mire én is magamra erőltetek egy mosolyt.
- Nina Weyble - fogok vele kezet.
- Mike Hennig - Mike behív minket útközben a két fiúval is összetalálkozunk.
- Nina ő itt a fiam Jake. Jake ő Nina - mondja Mike és már ott is hagynak minket. Apu és Mike a nappaliba mentek valami meccset nézni, minket ott hagytak amolyan "összebarátkozásra". Garyvel, Jake unokaöccsével hamar összebarátkoztam, így aztán kezemnél fogva húzott ki az udvarra a hintához. Az alig négy éves kisfiú rávett, hogy hintázzak vele így beleültem a másik hintába. Egy kislánnyal jól elvagyok, hiszen ha belegondolok jóformán csak lányaim voltak és van. Igaz, nem tudta, hogy a kicsi milyen nemű lett volna, akit elvesztettem. De nem gondoltam, hogy egyébként egy kisfiúval is ellennék ennyire. Talán Zaynnel meg kéne próbálnunk még egyszer. De ezek után már félek. Davinát és a Kicsit elvesztettem. Sorával is félve vágtam bele Davina miatt. A Kicsi csak rákontrázott, hogy féljek. Szeretnék. Mindennél jobban szeretnék, viszont félek.

- Nem is gondoltam volna, hogy George lánya Sisi King - néz rám mosolyogva, felvont szemöldökkel Jake, amikor Gary elrohant a homokozóhoz játszani. Leült a hintába és onnan nézett rám. Nem válaszolok csak mosolyogva vállat vonok.
- Aggódnom kéne, hogy fanatikus rajongóval van dolgom? - nézek rá felvont szemöldökkel, elviccelve a dolgot.
- Nem igazán - von vállat most ő. - Hogy van a férjed? - kérdi enyhe gúnnyal.
- Nem a férjem. De jól van.
- Majd az lesz - int le mosolyogva. Nem mondok semmit, hiszen ez tényleg így lesz.
- Sosem volt erősségem egy idegennel beszélni, szóval nem igazán tudok mit mondani - nézek el másfelé.
- Átlagos dolgok - von vállat és gondolkozni kezd. - Kedvenc film? - néz rám mosolyogva. Viszonozva a gesztust forgatom szemeim és válaszolok. Elbeszélgettünk, egész jó volt. Sokáig kint ültünk, már a levegő is kezdett lehűlni. Gary aranyos kisfiú, az ölembe ült és úgy hintáztunk, utána megint elment. Jake jó fej, normális, de nyomulós. Viszont az még engem is meglepett, mikor Garyt figyeltem, majd mikor Jakere néztem ő már elég közel volt, majd meg is csókolt. Rögtön elfogott a hányinger, és ezt nem csak a hirtelen jövő rosszulléteknek köszönhetem. Nem éreztem semmit, mikor megcsókolt, nem is viszonoztam. Ő nem Zayn, én pedig kizárólag csakis őt szeretem. Elhúzódtam Jaketől és egy fintort visszatartva néztem rá.
- Sajnálom, nem kellett volna - mondja halkan, hátrálva kissé. Bólintok, miszerint tényleg nem kellett volna.
- Azt hiszem jobb, ha inkább bemegyek - mondom, halkan miközben felállok és besietek. Rosszul vagyok és attól tartok nem csak a csók miatt. Bár, zavart, ami pár perce történt, mégis más aggasztott. Napok óta rosszul vagyok és nem értem miért.
- Jól vagy? - kérdi apu rám pillantva, mikor leülök mellé.
- Csak a szokásos rosszul lét - sóhajtok.
- Milyen rosszul lét? - kérdi Mike összevont szemöldökkel.
- Hirtelen szédülés, hányinger, jobban reggel - mondom, miközben végig gondolom az elmúlt napokat.
- Terhes vagy? - kérdez rá Mike. Összeráncolt szemöldökkel nézek rá és végig gondolom a kérdését, majd kissé ijedten nézek fel rá.
- Lehet. 

2016. január 8., péntek

Díj / 9 /


Köszönöm a díjat Logen James Tücske a Philippian- A foci őrültjei c. blog írójától. 
Szabályok:
- Köszönd meg a díjat és tedd ki, hogy kitől kaptad.
- Olvasd el annak a blogját, akitől a díjat kaptad.
- Írj 12 dolgot az illető blogjáról.
- Írj 12 dolgot a saját blogodról
- Válaszolj 12 kérdésre.
- Tegyél fel 12 kérdést.
- Kommentálj annak a blogjára, akitől kaptad, legalább 1 fejezethez (vagy akármihez), akitől kaptad, ugyanis mindenkinek jól esik a visszajelzés, ez lehet kritika, véleményezés, vagy az esetleg tetszésed kifejezése. A lényeg, hogy építő legyen!
- Cseréljetek linket
- Küld tovább a díjat 12 embernek

12 dolog "A foci őrültjei" blogról:
1. Egy lányról szól, aki szereti a focit -mint a címből is látszódik-
2. A szobatársa, Alysia, tánc szakra jár, aki szerintem a barátnője lesz a főszereplőnek.
3. Kimberly anyukája szereti tudni, hogy mit csinál az akivel éppen beszél telefonon.
4. Philip, Kimberly "idegenvezetője", egy héten keresztül.
5. Kimberly, a főszereplő magyar lány, de Németországba megy tanulni.
Sajnálom, de többet nem igazán tudok mondani, hiszen még az elején tart a blog. :)

12 az Ismeretlen Világsztár blogról:
1. Harry az első évadban Nina mellett van, majd a 2.évad vége felé már Nerea a barátnője, Nina unokatestvére.
2. Eleanor és Louis a történetben tíz évig vannak együtt.
3. Az első évadban Nina gondja a szerelem, a másodikban a titkok.
4. Nina apja felbukkan a 2.évadban.
5. Sophia, Liam barátnője a második évadba jön meg.
6. Niall barátnőjét, később menyasszonyát Mesit egy szintén bloggerina barátnőmről mintáztam.
7. A blog egy hónap múlva lesz egy éves.
8. Zayn egy évig kómában lesz.
9. Sisit (Ninát) a fiúk a fél éves turné alatt ismerték meg jobban.
10. A turné alatt kerül elő Peter és Natalie is, akik majd főszereplőkké válnak.
11. Nina összesen háromszor volt terhes. Ebből egyszer bölcsőhalálban halt meg a kislánya Davina, majd megszületett Soraya, később pedig egy baleset miatt elvetélt. De kitudja mit hoz még a jövő, hogy hogyan alakítok még valamit. ;)
12. A 2.évad utolsó része után ki akartok majd nyírni.

12 válaszom:
1. Mi a kedvenc ételed?
Nincs nagyon. Mindent megeszek kivéve, ami a fogszabályzóm miatt nem tudnék. A spenótot nem eszem meg és a húst. Undorodom a hústól, sorry.
2. Voltál már külföldön? Ha igen, hol?
Szerbiában - osztálykirándulás 2 éve először, aztán már többször.
Romániában - apámmal és bátyámmal körülnéztünk.
3. Van testvéred?
Van ám. Három nagyobb édes tesó, és egy szintén nagyobb (legidősebb) féltestvér.
4. Sportolsz valamit? Mit?
Hip-hop, modern táncra járok, már több mint 2 éve.
5. Mik a terveid az írással a jövőben?
Hát.. Sokat gondoltam ezen már régebb óta. Az biztos, hogy ezt a blogomat könyv formájába is szeretném később. A többit nem tudom még.
6. Van több blogod is?
Igen. Egy befejezett, egy szünetelő, amit jobban mondva már inkább bezártam. Egy maffiás, és még egy amit nem rég kezdtem de még nagyon döcögősen megy, na meg persze ez.
7. Gondolkodtál, hogy majd ebből élj meg? (írásból)
Nem. Írnék és adnék ki könyvbe, de nem élnék ebből. Nem tudok csak otthon ülni és írni. Nekem kell a pörgés és úgy minden.
8. Ki a példaképed?
Erre nemrég már válaszoltam egy másik díjnál:) Röviden és tömören:
Kinézetre: Perrie Edwards
Viselkedésre: Nővérem<3
9. Mi/Ki motivál?
Ezt nem tudom pontosan, hogy érted. Gondolom az írásra. Senki és semmi sem motivál.
10. Szoktál sorozatot nézni? Mi a kedvenced?
Nagyon jó kérdést tettél fel. :D Ugyan is nemrég elkezdtem a Teen Wolfot és már az ötödik évadot kezdtem el. Jelenleg ezt imádom, de nagyon. Derek Baba, ahw *-*
11. Inkább csendben írsz, vagy zenével?
Ha nem lenne zene nem tudnék írni. So zenével.
12. Hobbid?
Tánc, rajzolás, írás.

12 kérdésem:
1. Mit kaptál karácsonyra?
2. Fested a körmöd? Ha igen, most milyen színű?
3. Kedvenc énekes/énekesnő?
4. Van olyan akiben a legjobban megbízol?
5. Hány blogod van?
6. Van háziállatod?
7. Falu Vs. Város?
8. Szeretsz rajzolni?
9. Kedvenc tantárgy?
10. Csalódtál már valakiben, akiben előtte teljes mértékben megbíztál?
Sorry, csak ennyi jutott eszembe.

Akiknek küldöm:
 Alexa S. - To the Moon and back 
Eva Hunter - Kis Dolgok 
EsmeeH. - Fatal Attraction - Végzetes Vonzerő
Sorry, kevés blogot olvasok rendszeresen..

2016. január 2., szombat

II.évad 17.rész - Felébredés

Hey Peoples! :) 
Itt is lenne a 17.rész is. Elég hamar hoztam most a részt, remélem tetszeni fog. 
Jó olvasást!
Mindenkinek Boldog Új Évet! <3 
Pussz

A rész zenéje:
Skylar Grey - Words
https://www.youtube.com/watch?v=tcLJP3evnHI

NiSzi xx


Egy év. Egy éve van Zayn kómában. Hogy őszinte legyek, azóta nagyon sok minden történt. Kezdve a többiekkel való kapcsolatom.

- Szóval együtt vagytok Christopherrel - Eleanor kérdése sokkal inkább kijelentésnek hangzik. Lesajnáló mosoly ül ki arcomra, de nem nézek barátnőm szemeibe.
- Koránt sem mondanám együttlétnek.

- Akkor mégis mi?
- Mondanám inkább barátság extrákkal dolognak, bár azon egy kicsit túl van - gondolkozok el egy kicsit.
- Vagyis együtt vagytok - bólint Eleanor elítélően. - Mond, szereted te még Zaynt?
Ekkor Zayn már két hónapja volt kómában. 

Valahogy ettől az időszaktól kezdve rosszabbodott velük minden. Zayn lakásából, sőt a közös lakásból is kiköltöztünk és a régi házamba költöztünk vissza. Sora persze nem volt vidámabb emiatt. Szívesen szakítottam volna meg minden kapcsolatot a többiekkel, de akármennyire is vagyok, fiatal figyelembe kell vennem, hogy mi a legjobb a lányomnak.

- Nem ismerek rád Nina - rázza fejét Peter, suttogva. Értetlenül nézek rá. - Ez nem te vagy. Jó ideje már, hogy a lány, akivel minden nap találkozunk nem te vagy.
Ekkor Zayn öt hónapja volt kómában. 

- Anyukád nem örülne, ha ezt látná - rázza a fejét Liam szomorúan.
- Mit tudsz te anyuról? - nézek rá felkapva a vizet.
- Ő nem sokat, én viszont igen - szólal fel Eleanor.
- Nem kértem prédikálást. Csak Sorát hoztam el, mert szerette volna - fonom össze karjaimat.
- Ez nem te vagy Nina - suttogja Eleanor. - Mi történik veled? - kérdi, de nem reagálok, csak elfordítom a fejem. - Nincs már benned semmi remény, nem igaz? - ilyenkor bánom, hogy bármit tegyek Eleanor tudja mit, miért. Túl jól ismer.
- Ma fél éve, hogy anyu meghalt és egyaránt Zayn kómában van. Miért kéne még reménykedtem Eleanor?
Ekkor Zayn hat hónapja volt kómában.

- Előfordulhat, hogy Mr.Malik nem sokára felkeljen - mondja az orvos, amikor félre hív egyik nap, mikor a kórházba mentem.
- Hogy mi? - csodálkozok el teljesen.
- Tegnap miután ön és a lánya elmentek az egyik nővér rögtön bement a szokásos vizsgálatokat elvégezni. A barátjának ekkor a szív verése kissé felgyorsult, nem sokkal később pedig a kezét is minimálisan megmozdította. Ez már jó jel - meséli, az orvos nekem pedig önkéntelenül mosolyognom kell.
- Mennyire jó jel?
- Talán hónapok kérdése. Nem fűzünk hozzá sok reményt, de talán így lehet. - Szóval nem fűznek hozzá sok reményt. Hát ez remek... Visszanézek a szobában fekvő férfira, aki mellett Sora ül és a kislány nagy beleéléssel mesél apjának az óvodában történő dolgokról.
Ekkor Zayn kilenc hónapja volt kómában. 


Ugyanúgy minden nap látogattam őt. Nem mondom, hogy nem szeretem, mert az hazugság lenne. Csak nem teszem már nyilvánossá. Sora elvan Chrissel, de nem a szíve csücske, viszont kedveli. Chris is sokat változott ezt be kell látni. De ettől még a többiek nem kedvelik. Különösen Doniya nem. Viszont Zayn családja tudja egyedül, hogy még mindig szeretem őt. Csak nekik mondtam és jóformán csak velük vagyok normális. Nekik tudniuk kell, hogy szeretem még Zayn, hiszen a családja. Doniya és Waliyha rávett, hogy folytassam legalább a táncot vagy az éneklést, ha már a kettőt együtt nem akarom. Így végül is folytattam az éneklést. Énekelek, de már nincs annyi koncertem. Hívnak, de jobban én utasítom el.
Négy hónapja Eleanor és Louis is összeházasodtak. Szép esküvőjük volt, de nem volt az igazi Zayn nélkül ezt mindenki érezte. Rea és Harry is együtt vannak lassan már fél éve. Niall pedig eljegyezte a barátnőjét, Mesit.
Az apám egy munka miatt visszament Holmes Chapel-be, de van egy olyan érzésem, hogy ehhez anyu emlékének is köze van. Hívott engem is, de nem lettem volna képes visszamenni, sok minden miatt. Ideköt a munka. Bár ez nem az igazi kifogás, hiszen énekelni mindenhol tudok. De itt vannak a többiek, a Malik család, Zayn annak ellenére, hogy kómában van.
Így maradtunk Sorával ketten.
Chris, akivel bár nagyon úgy tűnik, mintha együtt lennénk, de mi tudjuk, hogy nem szeretjük egymást. Tudja, hogy csak Zayn hiányát próbálom pótolni, ő pedig szeretne jó barátságban lenni velem. Megbánta, amit régen tett.
Sophia, aki mellettem van, de attól még a többiekkel ért egyet.
Doniya, akivel csak szorosabb lett a kapcsolatunk, csakúgy, mint Eleanorral. Csak, hogy Niya, tudja, mit érzek az öccse iránt, El ezzel nincs tisztában.
Mindig elmegyek Zaynhez Sorával ma viszont egyedül akartam. Keserű mosollyal rendezem el a virágot, amit hoztam neki majd ülök le mellé.
- Rossz ez így - sóhajtok szomorúan. - Nagyon hiányzol - ujjainkat összekulcsolom és már a hat éve megmaradt szokásomhoz híven karkötőjével játszom. - Az orvos már három hónapja, hogy azt mondta, hogy hamarosan felébredsz talán. Vártam Zayn. És várok is. De nem az igazi nélküled - suttogom szomorúan. - Semmi sem olyan már, mint régen - sóhajtok fel. Kis ideig még maradok, de aztán mennem kell. Tényleg nem az a legnagyobb álmom, hogy most elkeljen mennem tőle, de muszáj. Liam üzent, hogy nekik el kell menniük, szóval nem tudnak vigyázni Sorára.
- Anyuci voltál apucinál? - ugrik az ölembe Sora, mikor megérkezem a közös lakásba érte. Ajakamba harapok, hiszen a többieknek azt mondtam, hogy stúdiózni kell mennem.
- Igen, voltam Picur - adok mosolyogva arcára egy puszit.
- Jobban van? - kérdi csillogó szemekkel.
- Nem, nincs - sóhajtok szomorúan. Liamre nézek, aki kicsit elcsodálkozik, hiszen jó ideje nem mutattam előttük ilyen aggodalmat. - Köszönöm, hogy vigyáztatok rá - ölelem át fél karral Liamet, ami megdöbbenti, de azért visszaölel.
- Hova menjünk Picur? Chrishez vagy Doniyához? - kérdem, Sorától mikor már kifelé megyünk.
- Doniya - tapsikol vidáman Sora, így oda vesszük az irányt.
- Merre voltatok hercegnők? - köszönt öleléssel Yaser. Amióta Zayn kómában van kibéreltek egy házat és itt élnek Londonban.
- Liammel filmeztünk - mosolyog boldogan Sora. - Anyuci apucinál volt.
- Van valami már? - néz rám komolyan Yaser. Szomorúan rázom, a fejem majd fekszem el a kanapén Doniya ölébe. Sora nagyapjával van, míg mi Niyával filmezünk és beszélgetünk.

- Gondoltál már rá, hogy mi lesz ha Zayn felkel? - kérdi halkan Niya. Sora már elaludt az ölembe, hiszen késő este van már.
- Igen - bólintok suttogva.
- Mit fogsz mondani neki Chris miatt?
- Nem tudom Niya - sóhajtok - Hiszen az sem biztos, hogy megbocsátana. Emlékezz csak vissza, hogy hogyan váltunk el egy éve.
- De Chrissel ugyanúgy nincs semmi komolyabb ugye?
- Ne aggódj továbbra sem szerettem belé - nézek rá mosolyogva.
- Reméltem is - bólint mosolyogva. - De komolyan Nina. Mit fogsz csinálni?
- Nem tudom Niya - túrok kínosan a hajamba. - De én már abban sem tudok reménykedni, hogy hamarosan fel kel - suttogok magam elé nézve.
- Én sem - suttog szomorúan ő is.
- Nina maradtok éjszakára ugye? - kérdi Trisha kedvesen.
- Nem akarunk zavarni - nézek rá mosolyogva.
- Ugyan, mikor zavartok ti - legyint. - Maradtok, nem engedlek el titeket most már. Megágyazom a vendégszobát nektek.
- Rendben, köszönöm Trisha - mosolygok rá hálásan. Sorát óvatosan, hogy ne ébredjen fel, felemelem és elindulok az emeletre.
- Jó éjt húgocskám - szól utánam Niya.
- Jó éjt nővérkém - szólok vissza mosolyogva. Niya már testvéreként tekint rám. Az elején ezzel mindig viccelődtem, hogy akkor én most a testvérem menyasszonya voltam.
Sorát fent a szobában lefektetem az ágyba, majd én is átöltözök a Niyától kapott pizsamába és én is befekszem az ágyba.
Hiányzik Zayn. Remélem, minél hamarabb felébred, de ez a remény napról napra fogy.

***

- Nina, Dorina Malik hív - szól Lydia, az új menedzserem. Paullal megbeszéltük, hogy ez lesz a legjobb. Éppen egy új dalomat vettük fel a stúdióban. Bólintok neki, majd sietve megyek hozzá a telefonomért, amit nála hagytam.
- Mond - szólok bele a telefonba.
- Zayn - mondja suttogva Doniya a telefonba. Ez a befejezetlen mondat is érthető volt. Valami történt. Nem tudom, hogy jó vagy rossz, de valami történt egy év változatlan állapot után.
- El kell mennem Lydia. Zaynnel történt valami - nézek a harmincas éveit töltő nőre, miután letettem a telefont.
- Siess drágám! Remélem, jól van Zayn.
- Én is remélem - sóhajtok majd kabátomat fel sem véve csak kezembe véve táskámmal együtt, rohanok a kocsimhoz. Azt hiszem, ha elkaptak volna a rendőrök megbüntettek volna, de hát siettem. Idegesen rohadok Zayn kórterméig, csak táskámat véve magammal. Ahogy beérek, csak ugyan azt látom. Zayn fekszik az ágyban, és nincs ébren. Mellette az orvos beszél Niyával és Niallel.
- Mi történt? - kérdem elcsukló hangon.
- Felébredt, de a doktor úr adott be neki nyugtatót - mondja Niall.
- Vagyis felkelt a kómából? - kérdem csodálkozva.
- Igen - bólogat mosolyogva Niya. Megkönnyebbülten sóhajtok és mosolyogva ülök Zayn mellé. Arcába hulló haját kisimítom arcából és mosolyogva nézek rá. Arc vonása cselekedetemre változik és egy mélyebb levegőt vesz. Valóban felébredt most már. Hiszen eddig nem tett semmi ilyesmit, amikor ilyet csináltam. Mosolyogva könnyes szemekkel nézek a többiekre.
- Arra figyelmeztetnem kell önöket, hogy egyelőre nem tudni, hogy a baleset mekkora kárt hagyott maga után - szól közbe az orvos.
- Ezt hogy érti? - kérdi Niall.
- Előfordulhat részleges amnézia, esetleg egy ideglebénulása, vagy egyéb ilyesmi - sóhajtva bólintok az orvos szavaira, hiszen a fő az, hogy felébredt a kómából. Most már csak azt kell megvárni, hogy felébredjen.
- Rendben, köszönjük a tájékoztatást - bólint az orvosnak Niya. Ezután az orvos ki megy és csak mi maradtunk bent.
- Hát csak számít neked - néz rám mosolyogva mégis döbbenten Niall.
- Persze, hogy számít - nevetem el magam halkan.
Minden szép és jó. De mit teszek, ha felébred? Lehet rosszul fog reagálni rám, de látni akarom, ahogyan felébred, hogy tudjam, rendben van.
- Hozok egy kávét - sóhajt fel Niya, amikor négy órával később sem kel fel Zayn. Azóta Niall elment Harry pedig elhozta Sorát. - Kérsz te is? - kérdi, mire én csak bólintok. Sora mosolyogva, jókedvűen ment el nagynénjével. Zaynre nézek, aki ugyan úgy alszik. Mellé ülök és kezeinket összekulcsolom, mire ő kicsit rászorít kézfogásunkra. Mosolygásra késztet, hiszen eddig ilyen nem történt. Felnézek arcába és látom, hogy lassan nyitja ki szemeit, homloka ráncba szalad. Felülök mellé az ágyra és arcára simítom egyik kezem.
- Zaynie - suttogom. Kinyitja szemeit és rám néz, de tekintete semmit mondó. Eszembe jutnak, amiket a doktor mondott. Ó, kérlek, csak ne legyen semmi baja.
- Nina - suttogja, rekedtesen, fáradtan. Feljebb ül az ágyon és úgy néz rám. Kezét kihúzza enyéim közül és ölébe ejti kezeit. - Mi történt?
- Mennyire emlékszel? - kérdem lesütött szemekkel.
- Sora és te megérkeztetek, én meg ideges voltam egy fontos levél miatt, de arra már nem emlékszem, hogy mi volt benne. Onnantól minden sötét.
- Szuper - suttogom sóhajtva. Tehát rám vár a nehéz feladat, mindent el kell mondanom. - Az a levél egy apasági teszt volt Zayn. Sora apasági tesztje. Az állt benne, hogy Sora a te lányod valóban. Ezután - veszek, egy mély levegőt majd folytatom. - kimentünk beszélni. Levettem a parókát és a maszkot, de már tudtad, hogy én vagyok az. Dühös voltál és miután szinte visszakérted a jegygyűrűt, elrohantál. Másnap egy műsorba kellett benne lennem, de nem voltam valami jó állapotba. Elmondtam abba a műsorba, hogy ki vagyok. Ezután sorba kaptam a műsorokba a hívást, Paul is dühös volt rám. Egyik sem érdekelt, mert utána tudtam meg, hogy kórházba kerültél és kómában vagy. Négy napra, hogy itt voltál anyukám is meghalt - suttogom az utolsó mondatot.
- Már emlékszem - suttogja és bólint egyet. - Meddig voltam kómában? - pillant fel szemembe.
- Egy évig - suttogom elkapva a pillantásom.
- Apuci - hallom meg Sora boldog hangját az ajtóból, majd Zaynhez szalad és felmászva az ágyra bújik apja ölelésébe. Zayn lehunyt szemekkel, mosolyogva öleli Sorát.
- Szia Picur - suttogja és puszikkal halmozza el. Niya sírva borul öccse nyakába, már ő is elvesztette a reményt egy ideje.
- Mondanám, hogy hagylak titeket kettesben, hogy megbeszéljetek mindent, de a világért sem hagynám itt az öcsémet most - rázza mosolyogva a fejét Niya.
- Nem is kértem volna - mosolygok én is. Zayn csak mosolyogva nézi nővérét. Ő nem értheti. Nem értheti, hogy ez az egy év számunkra milyen borzalmas volt. - Azt hiszem, nekem viszont egy időre el kell mennem - mondom szomorúan felvéve táskámat.
- Le kell zárnod egy két dolgot, nem igaz? - kérdi reménykedve Niya.
- Olyasmi - bólintok, majd intek és elmegyek. Sorát az apjánál hagyom, kell neki, hogy végre mellette legyen. Nekem is fáj itt hagyni őt, de láttam Zayn tekintetét. Nem bocsát meg.
Írtam egy üzenetet Chrisnek, hogy sürgősen találkoznunk kell, amire válaszolt, hogy nálam lesz nemsokára. Telefonomat raktam el, mikor neki mentem valakinek.
- Sajnálom én... - kezdtem, de aztán belenéztem a kék szemekbe. - Louis - biccentek neki. Kikerülöm és indulnék tovább, de visszahúz kezemnél fogva. Szememet forgatva nézek rajtuk végig. Itt vannak mind. A srácok, Eleanor és Sophia.
- Zayn hogy reagált rád?
- Csak ahogyan vártam. Igaz a veszekedés még nem kezdődött el, de láttam a tekintetét. És ennyi pont elég volt - mondom rezzenéstelenül. Pedig belül fáj. Telefonom csörögni kezd és idegesen nézem meg ki hív. Chris az. Kinyomom és elindulok megint.
- Tehát ahelyett, hogy megpróbálnád megbeszélni a dolgokat Zaynnel, mész és Christopher ágyába bújsz - szól utánam, mire én megtorpanok. Idegesen nézek rá, végül gúnyos mosoly kúszik arcomra.
- Úgy van Lou. Elmegyek a házamba, hogy elmondjam Chrisnek milyen jó is az ágyba - mondom és várom reagálását. Csak hitetlenkedő pillantásokat kapok. - Aztán persze megmondom neki, hogy Zayn felébredt a kómából ő pedig, mint ahogyan egy éve megbeszéltük összeszedi minden cuccát és elmegy, és barátok maradunk. Majd terveztem, hogy összeütöm neki a kedvenc spanyol édességét és bejövök hozzá. Valóban nagyon beletrafáltál Louis - bólogatok gúnyosan elismerően. Döbbenten áll, de nem mond semmit, ahogyan a többiek sem. Kihasználva az alkalmat megyek minél gyorsabban a házamhoz. Chris már tényleg várt.
- Hello - köszön mosolyogva és derekamnál karolva vezet be a házba, amit kinyitok. A konyhába megyek, és rögtön neki kezdek a spanyol édesség készítésébe.
- Zayn felébredt - közlöm azonnal.
- Ezt miért úgy mondtad, mintha teher lenne? Boldognak kéne lenned, nem? - vonja fel fél szemöldökét.
- Boldog vagyok. Mindennél jobban boldog vagyok, hogy a szerelmem végre felébredt a kómából. De ezt, ami köztünk volt nem tudhatja meg - szögezem le rögtön, Chris egyetértően bólogat.
- Nem igazán akarok meghalni, miután kiengedik, a kórházból szóval tőlem nem fogja megtudni.
- Rendben. Köszönöm Chris - eresztek felé egy halvány mosolyt. Ő felment az emeletre összepakolni azt a pár cuccát, ami nálam volt én pedig csináltam tovább Zaynnek. Chris hamar elment azzal, hogy majd beszélünk én pedig fél óra alatt készen lettem. Jó kedvűen mentem vissza a kórházba Zaynhez.

Mikor a kórterembe értem Sora Zayn ölébe ült, és már csak Louis, Eleanor, Harry és Niya volt bent.
- Elintézted, amit elakartál? - kérdi gúnyosan Louis.
- Igen Louis kedvesem, mindent elintéztem - felelek én is gúnyosan, majd a műanyag dobozt amibe Zaynnek hoztam az édességet letettem a szekrényre, ami az ágya mellett van. Kissé félénken ültem le mellé, lesütött szemekkel. Nem tudtam mit kéne tennem, hiszen nem békésen váltunk el anno, és azóta egy év eltelt. Vajon ha az ember kómában van, akkor az érzelmei változhatnak? Zayn államnál fogva irányította fel fejemet, hogy szemébe nézzek, persze barna íriszeiben ismét elvesztem, mint már annyiszor. Az a nem törődömféle lány, az a flegma, akit eddig építgettem fel, most leomlott. Lehetetlennek éreztem mellette, olyan lenni. Halvány mosollyal ajkain nézett rám, szégyenlősségem miatt. Előrébb hajolt és engem is közelebb húzott magához, szám sarkára puszit adott és felnézett szemembe. Elpirulva néztem szemeibe. Tetszett neki, hogy ilyen vagyok, láttam rajta. Majd megcsókolt. Annyira hiányzott már ez. Amit mindig is csak nála éreztem. Azt a különös érzést, amit nem lehet megmagyarázni, mégis természetesnek gondolod.
- Ne légy zavarba - suttogja ajkaimra, mikor kicsit eltávolodik. Mosolyogva csókolom vissza és túrok sötét hajába.
- Mielőtt letepernétek egymást - szakít félbe minket Harry hangja, én pedig hirtelen távolodok el Zayntől szégyenlősen lesütve szemeim. - elmondaná valaki, hogy Zaynt mikor engedik ki? - folytatja a göndörke.
- Két hét múlva - nézek fel rá, mire kérdőn néz rám mindenki. - Egészségügyit tanultam egyetemen, amit aztán befejeztem - forgatom szemeimet. - Persze, és beszéltem a doktorral is. Ellenben veletek.
- Miért csak két hét múlva? - kérdi Niya.
- Vizsgálatok, mivel a balesetnek maradhattak maradandó sérülései, vagy a kómának is.
- Miért nem dolgozol egy kórházban? Tökéletes lennél, tipikusan egészségügybe való vagy - mosolyog Eleanor.
- Amíg az éneklést bírom, addig nem terveztem ilyen helyre dolgozni - vonok vállat.
- Pedig lehetnél az ápolónőm - súgja Zayn a fülembe, amitől mosolyogva hajtom le a fejemet.
- Hé, hallottam. És jelzem Sora is itt van - szól ránk Louis, de látom rajta, hogy mosolygását folytja vissza.
- Na, jó, ti ketten nagyon jól elvagytok szóval ránk nincs szükség - áll fel Eleanor és magával rángatja Louist, aki mielőtt kimenne, rám kacsint.
- Christ dobtad? - kérdi Harry gonoszan mosolyogva. Tudta, hogy nem mondtam erről Zaynnek semmit és nem is akartam. Döbbenten nézek rá, ez gonosz volt tőle.
- Hogy mi? - kérdi Zayn. Niya fejen vágja Harryt, majd Sora kezét fogva lökdösi ki a göndört. Mielőtt Niya kimenne, eltátogja, hogy sok sikert. Hát, köszi, szükség lesz rá.
- Mi történt Nina? - kérdi Zayn. Húzhattam volna az időt, hogy tettetem a hülyét, de felesleges lett volna.
- Amíg kómában voltál volt valami Chrissel. Nem jöttünk össze, szerelmesek sem voltunk. Több, mint barátok, de kevesebb, mint szerelmesek - mondom lehajtott fejjel. Hitetlenkedve néz rám.
- Tehát összességében, amióta együtt voltunk öt évig hazudtál nekem, eltitkoltál egy terhességet, sőt egy másodikat is megpróbáltál titkolni, majd megcsaltál egy éven keresztül. Hát ez undorító - dörzsöli meg arcát.
- Sajnálom, én... - kezdem suttogva, de közbe szól.
- Persze, hogy sajnálod - nevet gúnyosan. - Mindig sajnálod - suttogja, másfelé nézve és fejét rázta. Nem szólok semmit, kezeimet nézem. Nem bírok szemeibe nézni. Hirtelen lefogja matató kezeim és sajátjaival körbe fogja.
- Haragszom rád, nagyon is - kezdi, tartva a szemkontaktust. - De szeretlek. Még ha minden okom meg is lehetne rá, hogy ne bízzak benned.
- Igazad van - suttogom. - Minden okod megvan rá, hogy ne bízz bennem - nézek fel szemeiben. - A te szemszögedből nézve hülye lennél bízni bennem.
- Akkor hülye vagyok - von vállat és majd magához húzva hosszan megcsókol. Ölébe húz miközben még mindig vadul csókol. Nyaka köré kulcsolom kezeim, ő pedig derekamnál fogva tart szorosan. Kezei derekamról hátamra vándorolnak, végig lassan simogatva ezzel kellemes hidegrázást hagyva maga után, majd combomhoz nyúl és ott ugyanígy simogatni kezd. Csókunkat megtöri és nyakamra tér át, apró szívás nyomokat hagyva maga után.
- Ezek megfognak látszódni - suttogom majd mondatom után jobban szívni kezdi.
- Legalább tudni fogják, hogy csakis az enyém vagy - suttogja nyakamba, mire elmosolyodok.
- Akkor ez kölcsönös legyen - hajába túrva húzom hátrébb fejét és nézek szemeibe, majd hajolok nyakához. Én is szívni kezdem az ő nyakát, amik meg fognak látszódni.
- Megjelölsz magadnak? Aranyos, de én nem csaltalak meg - mondja és rámarkol erősebben combomra.
- Csupán egyszer, és persze figyelembe vehetjük azt is, hogy te Sisivel voltál együtt mégis már kétszer megcsókoltál - mondom felnézve szemeibe. Hitetlenül mosolyog, mire győztesen mosolyogva hajolok vissza nyakához. Mikor végzek a nyakánál való tevékenységemben, felnézek arcába. Ajkait megnyalva néz rám.
- Ismerem ezt a nézést. Bevadultál Zaynie? - suttogom füléhez hajolva, majd füle alatti érzékeny pontjára adok egy apró puszit. 

***

- Kórházi, kibékülős szex? - gondolkozik el egy pillanatra Eleanor. - Nem hangzik rosszul - néz rám, mire mosolyogva bólintok.
- Mert nem is rossz - nézek rá ajkamba harapva, ahogy eszembe jut a tegnap történtek.
- Az öcsémről beszélünk, kérlek - néz rám elborzadva Niya.
- Akkor is jó lehetett - bólogat Sophia is. - Ugyan Niya, ha nem Zaynről lenne szó, ne mond, hogy nem tetszene - bökdösi őt mosolyogva. Niya elgondolkozik majd mosolyogva, sóhajtva ért egyet.
- Tehát, megint minden oké köztetek és minden titok nélkül vagytok együtt - néz rám felvont szemöldökkel várva a választ Eleanor.
- Az életben először most van minden úgy velünk, ahogy kéne.